Familieterapi & Psykoterapi - Familieterapeut & Psykoterapeut
Terapi

Thomas Bøttern Psykoterapi

Familieterapi & Psykoterapi - Familieterapeut & Psykoterapeut

De fleste af os oplever indimellem udfordringer eller svære tidspunkter i livet, hvor terapi og samtaler vil være en stor hjælp.

 

Det kan også være symptomer på stress, angst, tristhed eller depression. For andre kan der være mere akutte årsager, som for eksempel tab af nær relation, ulykke, sygdom, dødsfald, skilsmisse m.m.

Mange børn oplever problemer, der påvirker deres psykiske velbefindende, det har indflydelse på hvordan de trives i hverdagen, deres sociale liv, skolegang, selvværd og selvopfattelse. Uløste og langvarige problemer forhindrer børn og unge i at udleve deres interesser, kompetencer og drømme. Hér kan terapi hjælpe.Vi kender det alle sammen, nogen gange vil børnene eller den unge ikke det samme som os. Vi har alle oplevet, at nå dertil, hvor vi synes, at vi har prøvet alt, og lige meget hjælper det. Nogen gange kan problemerne hobe sig op, og det kan være svært, at komme videre uden professionel hjælp.

 

Det første skridt mod forandring er altid at vælge at gøre noget andet. Det skridt kan være familieterapi.

Jeg kan godt forstå hvis du er lidt skeptisk overfor terapi på nettet. Men det fungerer bedre en du sikkert tror. Lige nu tilbyder jeg gratis forsamtale (30 minutter), den næste samtale (50 minutter) koster 500 kr.


Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at ringe eller sende en sms 42 72 88 41


Læs mere om online terapi hér :-)

For mange konflikter er kun én årsag til at kontakte en parterapeut. Årsagerne kan også være savn af nærvær og afklaring, fastkørte mønstre og rutiner, som I ikke kan se jer ud af, fælles sorg over pludselig sygdom eller dødsfald. Det kan også være, I har haft konkrete oplevelser som svigt eller utroskab, der har medført afstand mellem jer, I har mistet tilliden til hinanden, og overvejer måske, om I overhovedet skal blive sammen m.m.

Vil du vide mere? Så er du selvfølgelig velkommen til at maile, SMS'e eller ringe.


Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)


 FÅ HJÆLP NU! RING ELLER SKRIV


Mobil: 42 72 88 41

Mail: tb@thomasboettern.dk

Copyright @ All Rights Reserved