Familieterapi & Psykoterapi - Familieterapeut & Psykoterapeut
Individuel Terapi

Thomas Bøttern Psykoterapi

Familieterapi & Psykoterapi - Familieterapeut & Psykoterapeut

Individuel terapi

Psykoterapi er for dig, der ønsker at arbejde med personlige problematikker og med dine nære relationer.

 

Årsagerne til at kontakte en psykoterapeut, kan være meget forskellige. De fleste af os oplever indimellem udfordringer eller svære tidspunkter i livet, hvor terapi og samtaler vil være en stor hjælp.

 

For nogle kommer årsagen snigende og viser sig som vanskeligheder i hverdagen, på arbejdet, i parforholdet eller andre nære relationer.

 

Det kan også være symptomer på stress, angst, tristhed eller depression. For andre kan der være mere akutte årsager, som for eksempel tab af nær relation, ulykke, sygdom, dødsfald, skilsmisse m.m.

 

Psykoterapi er også for dig, som vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt. 


Psykoterapi er en proces

Det er vigtigt at pointere, at det tager tid at forandre sig selv, sine mønstre og hele sine traumer. Jeg plejer gerne, at sige, at det sværeste vi kan gøre er at lave om på os selv. Det svarer til at skulle lære et helt nyt sprog fra bunden.


Under den indledende samtale vil vi derfor tale om din mulighed for at engagere dig i et terapeutisk forløb, herunder dine forventninger til varighed og resultater.


Mange spørger om, hvor lang tid, man skal gå i terapi. Det er svært at svare generelt på, men de fleste forløb indebærer 15-20 samtaler. Hvis der er tale om meget utryg tilknytning eller traumer, skal du forvente, at det tager længere tid.


Rammen for samtalerne
Vi skal vi også have talt om rammerne for samtalerne og hvor ofte du forestiller dig at kunne komme hos mig. Det er ikke noget, vi behøver at planlægge i alle detaljer, men det er godt, hvis vi sammen gør os nogle tanker om forløbets intensitet og varighed set i relation til, hvad du ønsker for dig selv.Thomas Bøttern

Copyright @ All Rights Reserved